megaeva.blogg.se

23 år - Min resa mellan livets festligheter och snabbare fötter!

Nytt rekord - motivationen stiger

Kategori: Allmänt

Dagens traning blev en loprunda på 10 km och det basta av allt nytt rekord, hamnade nastan under 50 min, om det inte hade varit for skosnoret som gick upp och att jag hvar tungen att ta av mig loparjackan, så hade det kanske funnits en chams for under 50 min.
 
Men jag kampar vidare och ar nojd med dagens instast som avslutades med 4 x 60 m intervaller och styka ute på en fotbollsplan, perfekt start på dagen och jag ar nojd!
 
Det ar verkligen sånt har som får en att fortsatta, nar man marker att resultaten forbattras - men vagen dit innebar ju fler intervallpass - usch.
 
 
 

1 utav 4 flaskor vin är borta!

Kategori: Allmänt

Dagens träning blev morgonlöpning. Kom inte upp så tidigt som jag hade hoppats men kl 0820 var asicsskorna ute på asfalten( och en väldigt trött tjej). Kände direkt att det här inte kommer att gå så bra som det brukar, förstod då att helgens alkoholintag gav sitt straff. En väldigt seg runda på 8 km, där jag de 3 sista km verkligen kämpade och försökte ta mig igenom. Jag har aldrig under min maratonträning riktigt tagit skada av fartfyllda helger, men jag antar att om man är ute och cyklar på hal is alltför länge så spricker väl isen. Men jag deppar inte ihop för det- det handlar om att ge och ta. Kan ju i vart fall tänka enligt citatet nedanför att 1 utav 4 flaskor vin är borta. Three more to go!
 
 

Alkoholiserad helg slutar upp på toppen av hammarbybacken!

Kategori: Motivation

Herregud, den här helgen har vart oslagbar, rolig, fylla, lite ångestfylld men otroligt bra! Fredagens AW slutade i att jag och min kollega vid 9 tiden hade fått i oss 5 flaskor rosevina - alkoholister med andra ord! 
 
Söndagen hade jag ju lovat min vän att köra backintervaller vid hammarbybacken. Puhää tänkte min kropp som fortfarande var fylld av alkohol. 
 
MEN RESULTATET BLEV:
 
-tre rundor upp till toppen( givetvist inte på en gång, vi delade upp det i intervaller)
-ett par intervaller nere vid änden upp och ner
 
Intervallpass har alltid vart min största rädsla och hat när den kommer till träning - panikflåset man fick, jag visste knappt hur jag skulle andas. Hur det brann i låren, hur halsen gjorde ont - ja allt var rent ut sagt för jävligt. Men jag har en känsla av att kontinuerlig träning vid Hammarbybacken kommer inte bara göra gott vid Lidingöloppet utan även nya PB tider på mina distanser - jag längtar och hoppas på det bästa !
Lycka uppe på toppen!
En liten paus måste tas mellan intervallet!